17 esportistes de l'ACUDAM participaran als Special Olympics

02/10/2018

La competició té lloc del 4 al 7 d'octubre a la Seu d'Urgell i Andorra i aplegarà 1.500 atletes d'arreu del món

17 esportistes de l’Acudam participaran del 4 al 7 d’octubre als Special Olympics 2018 que enguany es celebren a La Seu d’Urgell i Andorra. Competiran en les disciplines de bàsquet i petanca i tenen molt clar que el seu objectiu per als Special Olympics és participar i gaudir.

L’Andrea Sanfeliu és una de les esportistes de l’ACUDAM que enguany debutarà als Special Olympics i ho farà en la disciplina del bàsquet. A més a més, és una de és una de les deu atletes lleidatanes que podrà gaudir de l’experiència de portar la Torxa Olímpica al seu pas per Lleida.

Per l’altre costat hi ha el Nacho Planillo que ja és un veterà dels Special Olympics. Enguany serà la seva cinquena edició. En les quatre anteriors hi ha participat en la categoria de petanca menys en una ocasió en la que va competir amb futbol sala. Sempre ha marxat dels Special Olympics amb medalla tot i que creu que guanyar no és el més important.

La competició reunirà durant els 4 dies fins a 1.500 atletes, principalment procedents de Catalunya i Espanya, tot i que també hi haurà gent d’altres països d’arreu del món com són la Índia, el Marroc o Bèlgica.

 

Anna Berga