Jaume Suau, nou president de Mascançà

20/01/2019

Joan Yeguas  ha deixat el càrrec després de quatre anys al capdavant del Centre de Recerques del Pla d’Urgell.

Després de quatre anys al capdavant de Mascançà, Joan Yeguas ha deixat la presidència de l’entitat. En assemblea, els associats han decidit que el nou president per als pròxims quatre anys sigui Jaume Suau, el vicepresident Ton Solé i repeteixen el tresorer, Josep Maria Cabau, i el secretari, Jordi Robles. Paral·lelament, es manté l’equip editor de la revista format per Moisés Selfa, director de la publicació, Josep Camps, Anna Llovera i Bernat Huguet.

El nou president, Jaume Suau, és doctor en psicopedagogia i ha estat professor de la Universitat de Lleida i de l’INS la Serra de Mollerussa. Darrerament ha publicat una monografia de caràcter etnològic sobre els cossos de la cordera i un poemari.

La nova junta s’ha marcat nous reptes de treball de cara als anys vinents, entre ells, fomentar l’entrada de joves a l’entitat i desenvolupar activitats de promoció de la literatura i dels escriptors i escriptores de la comarca. Actualment, el Centre de Recerques del Pla d’Urgell està format per quasi cinquanta socis i des de l’entitat esperen continuar creixent en els pròxims anys.

Infolleida