La 26a Caminada a la Llum de la Lluna de Mollerussa espera reunir 1.200 participants

25/06/2019

Se celebrarà el proper 5 de juliol i per cinquè any consecutiu, tindrà una vessant solidària amb la campanya “Porta l’aigua solidària” per al Centre d’Iniciatives solidàries Ángel Olaran

La 26a edició de la Caminada a la Llum de la Lluna de Mollerussa, que tindrà lloc el proper 5 de juliol, espera reunir unes 1.200 persones. L’activitat inclosa a la programació de les Nits d’Estiu tindrà, com és habitual, un recorregut de 10 quilòmetres amb sortida i arribada al parc municipal que transcorrerà per la Banqueta del Canal fins el Salt del Duran. La novetat que presenta l’edició d’enguany serà un concert per cloure l’acte a càrrec del duet Forty Miles així com la projecció de diferents imatges de la caminada. Així mateix, la jornada tornarà a estar amenitzada pels Diables de Mollerussa, que faran un espectacle abans de la sortida i estaran repartits en diferents punts del recorregut. Les inscripcions ja estan obertes i tenen un preu de 5 euros mentre que el mateix dia de la caminada el preu serà de 7 euros.

La inscripció inclou un dorsal identificatiu en forma de polsera, una samarreta commemorativa, entrepà i beguda. En aquest sentit, per cinquè any consecutiu la Caminada tornarà a col·laborar amb el Centre d’iniciatives Solidàries Ángel Olaran a través de la campanya “Porta l’aigua solidària”. Aquesta té per objectiu recaptar fons pels projectes que l’entitat realitza a Etiòpia a la vegada que pretén conscienciar de les dificultats que tenen milions de persones al món per accedir a aquest recurs natural de primera necessitat.

La caminada a la llum de la lluna començarà a les 10 de la nit i entre tots els participants que arribin fins el salt del Duran, se sortejarà un pernil.

 

 

Anna Berga