Quim Torra inaugurarà la 147a Fira de Sant Josep

12/03/2019

Se celebra del 16 al 19 de març i comptarà amb un total de 294 expositors, 11 dels quals formen l’exposició de tractors

El president de la Generalitat, Quim Torra, serà l’encarregat d’inaugurar el proper dissabte dia 16 la 147a Fira de Sant Josep de Mollerussa. Una edició que s’allargarà fins el dimarts 19 i que espera repetir els 170.000 visitants de l’any passat. Segons ha explicat l’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, Sant Josep és un dels grans referents del sector agrícola, no només a nivell de Mollerussa i Catalunya, sinó que "supera el límit territorial".

Aquesta 147a edició comptarà amb un total de 294 expositors. D’aquests 129 estaran al recinte exterior, 128 als pavellons firals, 11 a l’espai de tractors i 26 formaran el 39è Saló de l’Automòbil, en el que també hi haurà representació del sector de motocicletes i d’autocaravanes. En total la Fira ocuparà un espai net de 25.141 metres quadrats, gairebé 5000 més respecte l’any anterior, en part degut a l’exposició de tractors de caràcter bianual situat al carrer de Belianes.

Fira de Sant Josep d’enguany celebra, a més, el quarantè aniversari de les jornades tècniques i dels premis a la innovació en maquinària agrícola.

Pel que fa a l’oferta lúdica, la fira comptarà amb prop d’un centenar d’atraccions, el mercadet al carrer Arbeca i, per segon any, també hi haurà una cargolada solidària en benefici a l’ACUDAM, organitzada per la FECOLL. Durant els dies de fira, s’habilitaran un miler de places d’aparcament.

 

Anna Berga