Torna el Passa-la! La jornada inclusiva i solidària de futbol amb influencers

15/05/2024

El camp de futbol de Golmés acollirà la competició on es destinaran els beneficis a l’ACUDAM i a l’Escola Siloé

El jove streamer de Bell-lloc d’Urgell, Issam Charah, organitza aquest dissabte 18 de maig de les 10h a les 15h la segona edició. El camp de futbol de Golmés acollirà la competició on es destinaran els beneficis a l’ACUDAM i a l’Escola Siloé. D’entre altres, es comptarà amb la participació de periodistes i creadors de contingut rellevants com David Bernabeu, Víctor Navarro, Pau Segarra (Cullera), Alícia Galvez o Jony de “Viviendo en la calle”.

La jornada competitiva tindrà la participació de més de 80 persones en diferents equips de futbol mixtos provinents de l’ACUDAM, l’escola Siloé, influencers, periodistes i creadors de contingut de diferents xarxes socials. Compta amb el suport de l’Ajuntament de Golmés, la Diputació de Lleida, empreses i entitats del territori que la fan possible. L’adquisició de les entrades és a través de la web de l’ajuntament per 3 euros o a 7 euros (amb entrepà i beguda). Per altra part, s’ha habilitat un crowdfunding on la gent pot fer donacions i on també es subhastarà una samarreta de PSG firmada per l’entrenador Luis Enrique.

Els beneficis de la jornada es destinaran concretament a l’adquisició de recursos i/o activitats esportives de l’entitat social i l’escola del Pla d’Urgell.

Infolleida