Estrena d’un nou espectacle del Grup de Teatre de la Colla dels 50 i més de Mollerussa

16/08/2023

L’espectacle serà l’últim de Joaquim Fabrés com a guionista i director del grup teatral

Remember This?, nom del nou espectacle, es posarà en escena en quatre funcions. La primera serà el divendres 1 de setembre a les 10 de la nit, continuarà el dissabte a les 6 de la tarda i a les 10 de la nit, i l’última serà el diumenge 3 a les 6 de la tarda. Les entrades es posaran a la venda telemàticament a partir del dia dilluns 21 d’agost i també a taquilla de les 6 de la tarda a les 8 del vespre de la mateixa setmana de la representació i dues hores abans de cada representació. 

En l’espectacle hi participen aproximadament noranta persones entre actrius, actors, cos de ball, figurants i col·laboradors. 

Aquest nou espectacle tanca el cicle de Joaquim Fabrés com a director,  autor i guionista dels set espectacles estrenats pel  Grup de Teatre de la Colla dels 50 i més.  Segons Fabrés; “l’experiència com a cap visible d’aquest grup de persones ha estat extraordinària, una experiència enriquidora en tots els camps. Molt agraït a les companyes i companys del grup per la confiança que han dipositat al llarg d’aquests anys en la meva persona i lloar l’esforç i constància de tothom per aconseguir repetir èxit darrere èxit. Ha estat un gran recorregut, però com totes les coses tenen un principi i un final, i aquest espectacle és el meu últim com a director d’aquest grup i en aquest format”.

Els diferents espectacles estrenats pel Grup de Teatre, combina la part teatral amb texts originals de Joaquim Fabrés amb música i coreografies realitzades per companyes i companys del mateix grup. El febrer de 2015 el Grup de Teatre de la Colla dels 50 i més de Mollerussa va estrenar “El musical dels musicals” un recorregut per diferents èpoques amb la música com a fil conductor i que ha estat la base i punt de partida de la resta d’espectacles. El van seguir “The Fifty’s Club” el 2016, “Eurovisió” l’any 2017, “Amb H d’història” el 2018, i “Una vegada hi havia un rei” el 2019. La crisi sanitària va obligar a ajornar l’obra “Luci” fins a la seva estrena l’octubre de 2022. I tancarà el cicle “Remember This” aquest primer cap de setmana de setembre de 2023.

Infolleida