Ivars d'Urgell enceta el 4t cicle de música Sons tranquils

04/07/2023

L'encarregada va ser Lídia Pujol acompanyada de 3 músics

Lídia Pujol va donar el tret de sortida al cicle de música Sons Tranquils 2023.

Acompanyada de tres excel·lents músics, Lídia Pujol posava veu a les cançons, incorporant, de tant en tant, noves textures de pop i rock sense perdre la seva pròpia identitat.

Va delectar el públic amb la seva humanitat i la seva manera particular de percebre i entendre el món, i a través de cada melodia anava creant un fil conductor que enllaçava persones conegudes i rellevants de la seva vida.

Va interpretar cançons del seu darrer disc "Conversando con Cecilia", com "Nada de Nada" o "Ramito de Violetas", i ens recordava a Cecília, la cantautora madrilenya.

Cal destacar que va fer del tot omnipresent i al llarg de tota la vetllada a la nostra estimada poetessa Maria Mercè Marçal i Serra, a qui va dedicar "La Mala reputació", cançó del poeta i cantautor francès Georges Brassens.

Un concert on, amb cançons combinades amb poesia posava al servei de cada vers i cada estrofa la seva sensibilitat i capacitat comunicadora que, amb invitació respectuosa convidava a viure i reflexionar a través de la força evocadora de la música.

A la Plaça doctor Segarra es va crear una atmosfera calmada i serena on el joc fresc de la improvisació, la poesia i la música ballaven dins el mar creatiu de la primera nit de juliol.

En definitiva, un còctel excel·lent on el llenguatge universal empenyia a reflexionar amb el missatge sublim de ser millors persones.

La cultura musical enriqueix el desenvolupament social dels 
Infolleida