Joan Miquel Oliver i Beth, protagonistes del festival Sons Tranquils

12/06/2024

Els dies del concert es posaran a la venda les últimes entrades mitja hora abans de l’inici, l’aforament és limitat a 250 persones

Joan Miquel Oliver i Beth seran els músics protagonistes de la cinquena edició del festival Sons Tranquils del municipi d’Ivars d’Urgell, que tornarà a celebrar-se els dissabtes del proper mes de juliol. Oliver serà l’encarregat d’inaugurar el cicle el dia 6, mentre que el dia 13 serà el torn de Guillem Ramisa. L’última quinzena de juliol anirà a càrrec de Socunbohemio (dia 20) i clausurarà el cicle Beth el dia 27.

L’organització va a càrrec de l’Àrea de Cultura del consistori i l’escenari tornarà a ser la cèntrica plaça Doctor Segarra. Les entrades es podran adquirir els dies 11 i 13 de juny, de set a dos quarts de nou del vespre al vestíbul de la Sala. Posteriorment, a les oficines de l’ajuntament, al matí. Finalment, els dies del concert es posaran a la venda les últimes entrades mitja hora abans de l’inici. L’aforament és limitat a 250 persones.

L’alcalde d’Ivars d’Urgell, Joan Carles Sánchez, va remarcar que aquest cicle de concerts ja està consolidat en el calendari d’activitats estivals del municipi i de la comarca del Pla d’Urgell i va remarcar que unes 3.000 persones ja han assistit als concerts programats durant aquestes cinc edicions.

Infolleida