La biblioteca torna de vacances i reprèn les sortides a la plaça de Manuel Bertrand per acostar el servei al públic

15/08/2023

Sortirà al carrer de nou divendres 25 i dimecres 30 d'agost i l'1 de setembre amb Contes jugats i un taller de pintura lliure

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila torna dilluns vinent dia 21 a obrir portes després de les vacances estivals oferint un fons bibliogràfic que supera les 60.000 unitats, de les quals un 77% són llibres i la resta correspon a material divers com publicacions, jocs de taula i diferent material sonor, audiovisual i electrònic.

I amb la tornada al servei es reprenen les sortides al carrer, en concret a la plaça de Manuel Bertrand, per acostar l'equipament al públic amb un seguit d'activitats per al públic infantil a través del projecte #biblioplaça. La programació inclou divendres 25 d'agost una activitat a càrrec d'Indrets de Joc, consistent en una selecció de Contes Jugats, que es repetirà el dia 1 de setembre. Per a dimecres 30 d'agost, s'ha previst un taller de pintura ràpida a càrrec de La Reserva art truck de Solaç. Totes les activitats començaran a les 6 de la tarda.
Infolleida