Ple absolut en la segona edició del festival Minúscul de Mollerussa

L’espectacle Els homes que parlen sols ha posat aquest dijous punt final al cicle de concerts celebrat al pati de Cal Jacques

25/08/2023
El festival Minúscul de Mollerussa tancava la seva segona edició aquest passat dijous 24 d'agost amb l'espectacle Els homes que parlen sols del cantautor Guillem Ramisa i l'humorista i poeta Godai García. Com també en els tres concerts anteriors —Xarim Aresté, Anna Andreu i Abril— un centenar de persones es van aplegar al pati de Cal Jacques a gaudir de la proposta cultural, acompanyats de Cerveses Ponent, que s'han encarregat de maridar els concerts amb cervesa artesana.

En aquesta segona edició, s'havia ampliat la durada del festival amb un concert més respecte al 2022 i s'havia fet una aposta ambiciosa en la programació artística per tal de consolidar la proposta al territori. En aquest sentit, l'organització valora positivament la resposta del públic i ja treballa en una tercera edició de cara al 2024. 

El festival Minúscul és una iniciativa de l'Associació Produccions Minúscules i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Mollerussa, Molnar Fruits, Capdevila Loft, Prefabricats Pujol i Romà Infraestructures i Serveis.
Infolleida