Benvinguts a Pagès atreu 20.000 participants
La desena edició de l'esdeveniment agrícola ha comptat amb 10 explotacions i 31 establiments a Lleida, incloent Cal Valls entre els participants
La iniciativa Benvinguts a Pagès La Festa ha acollit més de 20.000 visitants durant la celebració de la seva desena edició aquest 2025. L'esdeveniment, que promou el contacte directe entre productors i consumidors, ha tornat a consolidar-se com una de les principals fires agroalimentàries de Catalunya, amb una participació que reflecteix el creixent interès pel sector primari i la producció local.
A la demarcació de Lleida, un total de 10 explotacions agrícoles i ramaderes han obert les seves portes al públic, juntament amb 31 establiments col·laboradors, entre els quals destaca Cal Valls. Aquesta xarxa d'espais participants ha permès als visitants conèixer de primera mà els processos de producció i elaboració dels productes alimentaris lleidatans, fomentant el consum de proximitat i la valorització del treball al camp.
Evolució i consolidació del projecte
Des de la seva primera edició, Benvinguts a Pagès ha experimentat un creixement sostingut tant en nombre de participants com en impacte econòmic i social. La fita d'arribar a la desena edició amb 20.000 visitants demostra la solidesa d'una proposta que connecta el món rural amb el públic general i posa en valor la diversitat productiva del territori català.
Les activitats programades durant l'esdeveniment han inclòs visites guiades a les instal·lacions, tallers d'elaboració de productes artesanals i degustacions de productes de temporada. Aquestes experiències han permès als assistents comprendre millor l'origen dels aliments que consumeixen i establir vincles directes amb els productors locals.