El Consell Comarcal coorganitza la segona edició de la (RE)Vetlla Agroalimentària

Durant la jornada, els assistents tindran l'oportunitat de visitar el molí d'oli Cuadrat Valley

12/06/2024
La segona edició de la (RE)Vetlla Agroalimentària tindrà lloc el proper 19 de juny, a partir de les 9.30 hores a la Finca Cuadrat Valley, a l'Albagés. Aquest esdeveniment, coorganitzat pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell, convoca a productors i elaboradors agroalimentaris de tota la vegueria de Ponent amb l'objectiu de fomentar sinergies entre les administracions i els productors agroalimentaris, així com realitzar accions conjuntes per posar en valor els productes de Lleida.

La jornada s'iniciarà amb una breu presentació entre els participants i les administracions implicades, destacant la col·laboració activa del Consell Comarcal del Pla d'Urgell en aquesta iniciativa. Aquesta trobada segueix el format de la primera edició, combinant el networking, el treball conjunt i la visita a una experiència agroalimentària. L'objectiu principal és definir conjuntament els atributs i el relat per promoure el producte agroalimentari de Lleida, un resultat clau de la primera edició que busca derivar en una campanya de comunicació per augmentar el seu consum.

Durant la jornada, els assistents tindran l'oportunitat de visitar el molí d'oli Cuadrat Valley, una instal·lació innovadora que combina respecte per l'entorn amb modernitat.

Aquesta edició s'ha ampliat per incloure productors i elaboradors de les comarques de la Noguera i la Segarra, a més de les ja participants comarques de l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues i el Segrià, abastant així totes les comarques de Ponent.

L'acció és fruit del conveni de col·laboració entre el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i els grups d'acció local de la demarcació de Lleida, comptant amb la participació d'onze entitats del territori, inclosos el Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

Els interessats en participar-hi poden inscriure's a la (RE)Vetlla Agroalimentària a través del formulari disponible o bé dirigint-se al web del projecte Gustum.

 

 

Infolleida