El Consell de Participació Adolescent clou el curs amb un taller de circ i un espectacle obert a la ciutadania

14/06/2024

Tanca un any de feina feta a favor del dret a l'oci alternatiu que ha tingut amb l'obertura de l'Andana Jove la seva fita més important

El Consell de Participació Adolescent (CPA) ha tancat curs aquest dijous amb una festa oberta a la ciutadania que ha tingut com a eix temàtic el món del circ. L'esdeveniment ha comptat amb l'espectacle Beatbox Circ, a càrrec de la companyia Improvisto's Krusty Show, i un taller per aprendre tècniques d'aquesta disciplina teatral. La festa s'ha fet a l'Oficina Jove, a la plaça davant del nou espai Andana Jove, un projecte clau que s'ha culminat aquest curs, amb la seva posada marxa a finals de febrer, després de molts mesos de treball previ.

El jovent del CPA així com altres ciutadans que s'han volgut sumar a la celebració que ha volgut reivindicar el dret a l'oci alternatiu, han estat acompanyats per les regidores de Joventut, Raquel Pueyo; de Participació, Romy Balagué, i d'Acció Social i Comunitària, Anna Carné, a més d'altres membres de la corporació municipal.

El CPA, format per infants representants de tots els centres d'educació secundària, és una iniciativa sota el paraigua de Mollerussa Ciutat Amiga de la Infància, reconeguda per Unicef. El seu objectiu principal és promoure una activitat participativa positiva per als joves, perquè aquests exerceixin com a ciutadans de ple dret a la ciutat.
Infolleida