Mollerussa enceta la temporada d'estiu de les piscines

14/06/2024

L'oferta formativa es farà del 25 de juny al 2 d'agost a la piscina coberta en 20 grups de cursets de natació per a infants i per a adults

Mollerussa ha donat avui el tret de sortida a la temporada de les piscines d'estiu amb els primers banyistes han estrenat ja des de primera hora les instal·lacions. L'oferta formativa es farà del 25 de juny al 2 d'agost a la piscina coberta a través d'una vintena de cursets per a infants i per a adults. Les inscripcions es poden fer presencialment o també a través del web de l'equipament www.piscinamollerussa.com Els preus dels cursos oscil·len entre els 19,50 i els 54,30 euros, segons l'opció escollida.

Pel que fa als abonaments, el preu per als adults serà 45 euros, mentre que el de joves d'entre 14 i 17 anys, serà de 35 euros i el dels infants de 28 euros, amb un augment general del 12%. Cal recordar que, a banda d'aquests tres abonaments més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per a famílies nombroses, individuals per setmanes o per aturats, entre altres modalitats.

L'horari d'obertura serà de 10.30 a 20.30 h els mesos de juny, juliol i primera quinzena d'agost i fins a les 20 hores els darrers dies d'agost i els dies de setembre. L'accés a les instal·lacions es farà amb una polsera amb xip, i cal recordar que els menors de 14 anys han d'accedir al recinte acompanyats d'un adult.

Infolleida