Prop de 2.000 estudiants s’informen de l’oferta formativa a la 4a Fira Universitària

14/02/2019

La fira ha comptat amb un servei d’orientació i diferents xerrades a més dels estands de 25 centres, entre ells la Universitat de Lleida, UNED o CEINA

Donar a conèixer l’oferta formativa de les universitats i dels centres  d’estudis postobligatoris és la finalitat de la 4a Fira Universitària del Pla d’Urgell que s’ha celebrat aquest dijous al Teatre L’Amistat. Prop de 2.000 estudiants de 4t d’ESO i de 1r i 2n de Batxillerat de la comarca i de poblacions veïnes han visitat aquest espai on han pogut informar-se de les diferents opcions formatives que tenen un cop finalitzin els seus estudis.

A banda de la formació presencial, cada vegada també hi ha més joves que decideixen cursar els estudis superiors a distància.

A la fira també s’hi ha pogut veure l’oferta de ‘km0’ dels centres de la ciutat. Un d’aquests és CEINA, un centre formatiu que aplega un gran ventall de cursos i estudis.

A banda dels estands de 13 universitats i de 12 centres d’estudis obligatoris, la fira també ha comptat, un any més, amb un servei d’orientació per als estudiants i diferents xerrades.

Anna Berga