Joan Talarn opta a revalidar l’alcaldia de Bellvís i els Arcs

22/05/2019

A Bellvís s’hi presenten dues candidatures: Transparència i Progrés per Bellvís i Els Arcs – Acord Municipal, que encapçala Joan Talarn; i Junts per Bellvís, amb Sergi Juni al capdavant.

Dues candidatures es presenten a les eleccions municipals de Bellvís i Els Arcs del proper 26 de maig. Es tracta de Transparència i Progrés per Bellvís i Els Arcs – Acord Municipal, que encapçala Joan Talarn, i Junts per Bellvís, amb Sergi Juni al capdavant.

Joan Talarn, opta a revalidar l’alcaldia aconseguida l’any 2015 amb una llista continuista tot i amb algunes noves incorporacions i que formen un total de 15 persones. D’aquests darrers quatre anys l’equip de govern destaca la posada en funcionament de la nova biblioteca, el projecte del parc de les monges i el canvi de l’enllumenat del poble per tecnologia LED. Pel que fa els reptes, el programa inclou millores a la xarxa d’aigua, adequar el parc del Miracle i arreglar l’edifici de l’ajuntament dels Arcs. Un dels punts destacats, però, és habilitar una sala polivalent.

Sergi Juni encapçala la llista de Junts per Bellvís i Els Arcs. Està formada per un total d’onze persones, que segons els seu candidat, representen el municipi  al 100% ja que inclou diversos col·lectius i sensibilitats.

Actualment l’arc consistorial està format per 7 regidors d’ERC i 4 regidors de CiU.

Anna Berga