El CFJ Mollerussa jugarà contra el Rayo Vallecano de Primera Divisió a la Copa del Rei

24/10/2022

El Mollerussa jugarà el partit el cap de setmana del 12 i 13 de novembre

El Rayo Vallecano serà el rival de Primera Divisió del CFJ Mollerussa a la Copa del Rei. Jugadors i cos tècnic s'han reunit a les oficines del club per veure la retransmissió del sorteig, entre els quals no ha faltat l'entrenador Jordi Cortés. Reunits des de les 12.30 h, no ha estat fins 45 minuts després que el nom del CFJ Mollerussa ha sortit a la pantalla. Hi ha hagut emoció, però també desil·lusió "ens hauria agradat rebre un Sevilla, un Bilbao o un Atlético de Madrid, però tornar a rebre per segon any consecutiu un primera divisió sempre és un premi", afirma Salvador "Kiko" Tàpies, un dels capitans de l'equip. "Són pocs els que poden jugar contra un Primera Divisió, estem supercontents per nosaltres, per Mollerussa, l'afició i el futbol de la comarca" remarca.

També es mostra satisfet l'entrenador: "situar el nom de Mollerussa al mapa del futbol nacional ja és un premi. Clar que ens hagués agradat un rival de primer nivell de la Champions, però ens conformem. Vindrà molta gent al camp i és un equip que últimament fa bon futbol, els hi posarem les coses difícils per intentar que marxin amb un record agredolç" explica.

Els del Pla d'Urgell van guanyar a la fase prèvia al Cardassar per 4 a 2. El Mollerussa jugarà el partit el cap de setmana del 12 i 13 de novembre.

Redacció