El Club Futbol Bellvís celebra el centenari

Recuperació d’un club històric 8 anys després del seu últim partit

25/09/2023

El Club de Futbol Bellvís, fundat l'any 1920, ha celebrat la festa del centenari que no es va poder celebrar l'any exacte per les circumstàncies del moment, la pandèmia i que el Club no estava en funcionament.

Tres anys després, però ha estat possible no solament fer la celebració que el club centenari es mereixia, sinó que a més ho ha fet presentant un club renovat i nou equip que jugarà en la lliga que comença ben aviat.

Els actes van iniciar amb la ballada de gegants, realitzada per la Colla Gegantera de Bellvís, i la presentació de l'equip. Tot seguit començava el partit de pretemporada entre el Bellvís i el Bell-lloc. Un partit intens que van guanyar els visitants per un gol de diferència (4-5).

A la mitja part es descobria una placa commemorativa del centenari i acabat el matx, i abans d'un sopar popular molt concorregut amb socis i antics i nous jugadors, es van produir els parlaments oficials del president del Club, el capità, el representant de la Federació Catalana de futbol, l'alcaldessa de Bellvís, el representant del Consell Comarcal i el president de la Diputació.

La festa va acabar amb un bingo per recaptar fons per a l'entitat que tot just s'estrena.

Infolleida