El Club Futbol Bellvís celebra el centenari

25/09/2023

Recuperació d’un club històric 8 anys després del seu últim partit

El Club de Futbol Bellvís, fundat l'any 1920, ha celebrat la festa del centenari que no es va poder celebrar l'any exacte per les circumstàncies del moment, la pandèmia i que el Club no estava en funcionament.

Tres anys després, però ha estat possible no solament fer la celebració que el club centenari es mereixia, sinó que a més ho ha fet presentant un club renovat i nou equip que jugarà en la lliga que comença ben aviat.

Els actes van iniciar amb la ballada de gegants, realitzada per la Colla Gegantera de Bellvís, i la presentació de l'equip. Tot seguit començava el partit de pretemporada entre el Bellvís i el Bell-lloc. Un partit intens que van guanyar els visitants per un gol de diferència (4-5).

A la mitja part es descobria una placa commemorativa del centenari i acabat el matx, i abans d'un sopar popular molt concorregut amb socis i antics i nous jugadors, es van produir els parlaments oficials del president del Club, el capità, el representant de la Federació Catalana de futbol, l'alcaldessa de Bellvís, el representant del Consell Comarcal i el president de la Diputació.

La festa va acabar amb un bingo per recaptar fons per a l'entitat que tot just s'estrena.

Infolleida