Els Xafatolls guanyen a casa el Campionat de Catalunya de Clubs en el marc del 44è Cros Culleré

31/10/2022

La matinal ha comptat amb la participació de 1.200 atletes federats de 73 clubs catalans i prop de 300 escolars en les curses infantils

L’Associació Atlètica Xafatolls ha aconseguit el primer lloc en el podi en la cursa sènior del Campionat de Catalunya per Clubs que s’ha disputat en el marc del 44è Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré, una primera posició que li ha assegurat plaça en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Atapuerca (Burgos) el cap de setmana del 12 i 13 de novembre. L’acompanyaran el Castillejo Running Team i el Club Atletisme Jab Berga, els quals han aconseguit la segona i tercera posició. Pel que fa a la cursa sènior femenina, la primera plaça se l’ha endut el Club d’Atletisme Jab Berga mentre que la segona i la tercera han estat per el Club Atlètic Vic i el Club Atlètic Granollers, respectivament.

La jornada esportiva, en la qual han participat 1.200 atletes federats de 73 clubs catalans així com prop de 300 escolars en les curses infantils,  ha comptat amb un nombrós públic al llarg del matí, el qual ha seguit les diferents proves que s’han anat desenvolupant i que també han estat retransmeses en directe per Internet amb comentaris dels atletes lleidatans Núria Tilló i Arnau Erta. També ha donat suport a la prova i ha participat en el lliurament dels trofeus l’atleta Jesús Ángel García Bragado, que fou campió del món a Stuttgart al 1993 en 50 kilòmetres marxa i va participar en vuit Jocs Olímpics i en tretze campionats mundials.

Pel que fa a la matinal, s’ha desenvolupat a cavall entre la pista d’atletisme, des d’on s’han fet totes les sortides, i la zona de l’hípica i la zona alta del Circuit d’Autocrós, en un recinte delimitat, accessible per al públic i amb bona visibilitat, gràcies a les modificacions que s’han fet al circuit per fer-lo més atractiu i també més ràpid.

Les classificacions a les diferents proves es poden consultar a https://www.iter5.cat/resultats  així com a www.crosmollerussa.cat

Infolleida