Mollerussa acull divendres un partit de preparació de la Lliga Femenina entre el Cadí La Seu i Valencia Basket

05/09/2023

L’encontre entre l’equip català i l’actual campió serà a les 19.30 al Pavelló Poliesportiu amb entrada gratuïta fins a esgotar l’aforament

El Pavelló Poliesportiu de Mollerussa acollirà el pròxim divendres 8 de setembre a dos quarts de vuit del vespre un partit amistós de pretemporada de la Lliga Femenina entre el Cadí La Seu i el València Bàsquet. Ho han explicat l’alcalde de Mollerussa i regidor d’Esports, Marc Solsona, i Joan Poca, membre de la junta del Club Bàsquet Mollerussa, club amfitrió i organitzador de l’encontre en col·laboració amb l’Ajuntament, els quals han coincidit a assenyalar que acollir partís de la màxima categoria és un estímul esportiu per a la base del club i també un atractiu per a la ciutadania.

L’entrada serà gratuïta fins a esgotar l’aforament del pavelló, segons ha indicat Joan Poca, el qual ha dit que també s’oferirà servei de bar durant el partit. Així mateix, també ha explicat que el club compta en l’actualitat amb totes les categories completes tant en lliga masculina com femenina i que aposta per un nou projecte de club ambiciós de cara a la pròxima temporada. Per la seva part, l’alcalde ha indicat que l’Ajuntament ha dut a terme aprofitant l’estiu millores en les instal·lacions esportives, en concret a les cistelles del pavelló de bàsquet i també al parquet del pavelló d’hoquei.

Infolleida