Mollerussa presenta un pressupost superior a 15 milions d'euros

29/03/2022

El Mercat General passarà a ser un espai gastronòmic-cultural

A finals de març arriba l'aprovació del pressupost de l'any 2022 de l'ajuntament de Mollerussa. Enguany, la xifra és de 15'5 Milions d'euros, això suposa un increment de l'1% respecte a l'any anterior. Pel que fa a les partides s'ha incrementat la inversió en l'arranjament i manteniment de camins, s'ha contractat una nova plataforma de gestió de recursos humans anomenada esPublico i s'han creat noves partides.

El Mercat General passarà a ser un espai gastronòmic-cultural. A més, també s'ha obert un concurs per transformar la zona de l'antiga piscina d'escales. Precisament, pel que fa a la inversió, el consistori destina 760.000 euros on més de la meitat són procedents de subvencions. Enguany, s'aposta per la inversió informàtica, s’adequarà el carril bici i es compraran nous vehicles municipals, nous jocs infantils pel Parc Municipal i un edifici pel refugi d’animals. Tot això deixa la ràtio d'endeutament a un 67%.

A més també es destinaran 160.000 euros a les diferents entitats de la capital del Pla d'Urgell. L'aprovació dels pressupostos serà el dijous al Ple Ordinari que tindrà lloc a l'ajuntament de Mollerussa a les 21 h del vespre.

JULEN ANDRES CARRALERO