Cinc concerts promocionaran joves intèrprets de la mà de l’Associació de la Música al Teatre L’Amistat i Cal Jaques

21/03/2023

El primer serà el 15 d’abril amb la doble actuació d’ Enric Moya al violí i Daria Piltyay acompanyant al piano i el pianista Oriol Alberich

Cinc concerts componen el programa del IV Cicle de Joves Intèrprets, organitzat per l’Associació de la Música en col·laboració amb l’Ajuntament de Mollerussa, que tindrà com a escenari el Teatre L’Amistat i Cal Jaques del 15 d’abril al 3 de juny. Ho han explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de l’Esther Bosch, presidenta de l’Associació de la Música, i l’Antonio Aranda, membre de la junta, els quals han indicat que han volgut fer una programació variada i de qualitat que sigui atractiva per un públic amant de la música clàssica. La primera cita serà el pròxim 15 d’abril a les 7 de la tarda al Teatre L’Amistat amb una doble actuació: la d’Enric Moya al violí i amb l’acompanyament al piano de Daria Piltyay i la del pianista Oriol Masdeu.

L’objectiu d’aquest cicle és oferir als músics que estan en formació, sigui en un conservatori superior o cursant el sisè curs de Professional, la possibilitat que puguin ser protagonistes d’un concert amb públic amb la idea d’acostar la música clàssica al carrer i a la gent. Per aquest motiu, els mateixos músics seran els encàrrecs d’explicar les peces que interpretaran. Així mateix, amb l’objectiu de fer valdre l’art de fer música i denunciar la precarietat en aquest sector, els concerts seran de taquilla inversa per la qual cosa es destinarà una caixa perquè al final del concert els assistents paguin la seva entrada a criteri personal. Així mateix, també es donarà la possibilitat al públic de votar als músics de manera que el que obtingui més vots podrà tornar a actuar més endavant.

La programació sencera es pot consultar a www.musicamollerussa.cat
Pla d'Urgell TV