El Jovent Republicà refunda la secció local del Pla d’Urgell

20/11/2023

L'organització juvenil va organitzar el seu congrés local constitutiu el passat dissabte 18 de novembre

La militància de la secció local del Pla d'Urgell de les Joventuts d'Esquerra Republicana va celebrar el seu congrés local constitutiu per escollir la nova permanent local el dissabte 18 de novembre. En aquesta es va escollir en Biel Lamparero i Cantó com a portaveu local per unanimitat. També es va designar a Carlos Culebras i Fernández com a secretari d'organització, a Jossef Koumia i Martín com a secretari de finances i a Janet Celaya i Vázquez com a secretària de feminisme i comunicació. Aquesta s’ha creat apostant per les noves incorporacions al projecte.

Tanmateix, també s'ha escollit al Biel Lamparero com a conseller nacional, és a dir, el representant del Jovent Republicà del Pla d'Urgell al Consell Nacional de les Joventuts d'Esquerra Republicana.

El portaveu entrant va exposar els reptes que té l'organització a la comarca, i va marcar els objectius de l'equip, entre aquests; un reforçament ideològic del projecte republicà, dels valors de l'organització i impulsar accions mediàtiques, així com, l'expansió arreu del Pla d'Urgell.

Al Congrés Local constitutiu també hi van ser presents Noemí Egea, secretària d'organització nacional del Jovent Republicà, Maribel Zamora, presidenta d'ERC Pla d'Urgell, Manel Solé, regidor d'ERC a l'Ajuntament de Mollerussa i Imma Oliva, secretària general d’ERC Federació de Lleida.

Infolleida