En marxa la contractació de 150 persones per treballar a Big Ben

05/07/2024

L’empresa organitzarà entrevistes la setmana que ve, de dijous a dissabte

La reobertura de la discoteca Big Ben de Golmés el proper mes d’octubre requerirà la contractació d’unes 150 persones. L’empresa propietària, Bunker Bar, prepara ja el procés de selecció de cambrers, auxiliars de barra, relacions públiques i personal de guarda-roba i neteja, entre altres perfils professionals. Per això organitzarà entrevistes de treball la propera setmana a les carpes exteriors del complex, des de dijous fins dissabte des de les 18.00 fins a les 21.00 hores.

“Estem a punt de donar forma a la plantilla que viurà des de dins l’etapa del retorn”, afirma l’empresa en publicacions a les xarxes socials. Els interessats a treballar a la discoteca no hauran de reservar cita per a les entrevistes d’ocupació, només presentar-se a les carpes exteriors en les dates i hores en què aquestes es duen a terme. “Donarem totes les indicacions allà”, van explicar des de l’establiment.

Mentrestant, Big Ben ven entrades anticipades per a les primeres sessions des del tancament de la discoteca, fa nou anys. La reobertura està prevista el 5 d’octubre, amb el grup de música dance Safri Duo com a cap de cartell, i la setmana passada van sortir a la venda entrades a 25 euros. 


És un preu més assequible que el de les que es podien comprar fins llavors, de 45 euros. Fonts de l’empresa van anunciar llavors que es tornaria la diferència de vint euros als qui van adquirir les primeres. Ahir van apuntar que la venda de les noves entrades anticipades avança i que està a prop d’esgotar-se la quota que es ven a 25 euros. Les següents, van apuntar, tindran un preu superior.

Infolleida