Fira de Mollerussa lliura el premi de 3.000 euros per comprar un cotxe a l’Autotardor

02/02/2023

Marta Niubó, guanya el premi per la compra d’un Audi model A3 a l’expositor Solcar de Tàrrega,

El director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, ha lliurat aquest matí el taló del premi de 3.000 euroscorresponent a la guanyadora del sorteig realitzat entre els compradors d'un cotxe d'ocasió en el marc dela darrera 27a fira Autotardor, certamen celebrat a l'octubre passat. En aquesta convocatòria va resultarguanyadora la veïna de Bellcaire, Marta Niubó, per la compra d'un Audi model A3 a l'expositor Solcar deTàrrega, on s'ha portat a terme l'entrega del premi.

Patrocinat pels expositors d'automoció participants en la fira i l'ens firal, aquest sorteig de 3.000 eurosesdevé un al·licient i un dels atractius d'aquest certamen. A més a més d'aquest sorteig, al llarg de l'anyes fan dos sorteigs més, un de 3.000 euros per la fira Autotrac i un altre de 6.000 euros entre elscompradors d'un cotxe durant la Fira de Sant Josep, el que suposa un total de 12.000 euros entre les tresfires.

Recordar que el sector automobilístic va tancar la 27a fira Autotardor amb un total de 105 vehicles venutsper un import de 2.083.855 euros, suma aquesta última que representa la segona millor dada de la històriadel certamen. L'esdeveniment inclou així mateix maquinària agrícola i industrial i furgonetes, també desegona mà.

El sector automobilístic ha tancat aquest 2022, en les tres fires que s'han desenvolupat a la capital del Plad'Urgell i organitzades per Fira de Mollerussa (Saló de l'Automòbil de la Fira de Sant Josep, Autotrac iAutotardor), un total de 367 cotxes venuts, entre nous i d'ocasió, i un volum de negoci de 9.659.384euros.
Infolleida