La piscina coberta obre el dia 21 el bany lliure per als abonats i l'1 d'octubre arrenca els cursets amb 75 grups

12/09/2023

La temporada d'estiu va acabar el dia 10 amb més de 62.000 usos i un augment tant d'abonaments com d'entrades venudes

La piscina coberta municipal obrirà portes el pròxim dijous dia 21 per al bany lliure dels abonats mentre que la temporada d'hivern s'iniciarà l'1 d'octubre amb l'oferta de 75 grups de cursetistes, segons ha anunciat aquest matí l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual ha indicat que les inscripcions es poden formalitzar a partir del dia 18 a través de la pàgina web o bé presencialment. Pel que fa al funcionament dels cursets, la Regidoria d'Esports ha arribat a un acord amb el Club Natació Mollerussa perquè s'encarregui de la gestió de quinze d'aquests 75 grups, en concret els que es duen a terme en dissabte adreçats a nadons, pàrvuls i infants de 6 mesos a 12 anys.

Pel que fa al balanç de la temporada d'estiu que va acabar el passat 10 de setembre, els usos han superat els 62.000, una xifra similar a la registrada l'any passat. També respecte al 2022, s'ha constatat un lleu increment tant de la venda d'abonaments, que han estat 2.835 mentre que l'any 2022 se'n van vendre 2.575, com d'entrades que s'ha xifrat en 6.340 quan l'any anterior havien estat 6.209. Quant a les persones que han seguit algun dels cursets que s'han ofert durant els mesos d'estiu, han estat 550, una xifra similar a la de l'any anterior que no inclou els infants que venen a través de l'escola.

Com a millores de cara a la nova temporada de la piscina coberta, val a dir que s'ha incorporat una caldera de gas nova i també un sistema de desinfecció a través de l'ús de llum ultravioleta.
Infolleida