L'alumnat de l'escola Arnau Berenguer del Palau d'Anglesola ha celebrat avui el Dia Internacional dels Drets de la Infància

20/11/2023

Han posat la senyera a la nova escola i han creat un mural col·lectiu

L'alumnat de l'escola Arnau Berenguer del Palau d'Anglesola avui ha celebrat el Dia Internacional dels Drets de la Infància amb una tarda ben especial. Primer, amb l'ajuda dels caps d'obra de Romero Polo, l'empresa constructora, han posat la senyera a la nova escola que s'està construint, i que ja té l'estructura aixecada. Sembla que lligar un drap al capdamunt d'una obra mentre anava pujant era costum arrelat a l'edat mitjana per saber d'on venia el vent. I en arribar al capdamunt es canviava per la bandera, si no s'havia patit cap accident durant la construcció. L'obra de la nova llar d'infants i de l'escola avança a bon ritme i a inicis del 2024 estarà enllestida, i cal festejar-ho.

Després la celebració ha continuat amb la creació d'un mural col·lectiu dels Drets dels Infants i per finalitzar el Consell de Participació Adolescent ha llegit el manifest i ha entregat una xapa commemorativa del Dret a la Participació als infants i docents. Cada any, el Consellet treballa un dels drets i crea una xapa especial per regalar als infants palauanglesolins.
Infolleida