Mollerussa recorda la música dels 80 i 90 amb una festa el 4 de febrer al Pavelló Firal de la mà de la Colla del 72.

24/01/2023

La festa, coorganitzada per l'Ajuntament, obrirà portes a les 11 de la niti comptarà amb els DJ Ramos i el DJ Tàssies per a l'animació musical.

El Pavelló Firal reviurà el proper 4 de febrer la música dels anys 80 i 90 ambla Festa 1972 edició especial, coorganitzada per la Colla dels 50 (els nascuts el 1972) il'Ajuntament de Mollerussa. Així ho han donat a conèixer l'alcalde Marc Solsona,acompanyat de la presidenta de l'entitat, Esther Huguet, i dues membres de la junta, AnnaLloret i Maribel Ortega.

La festa, que té aforament per a 3.000 persones, obrirà portes a partir de les 11 de lanit i comptarà amb l'ambientació musical dels DJ Ramos i Tàssies. Així mateix, tambécomptarà amb un punt destinat a la restauració i altres sorpreses.

Les entrades es poden adquirir anticipadament per 10 euros en més d'una quinzenade punts diferents a Mollerussa i en altres localitats de la demarcació, per internet a travésd'un codi QR o també comprar a taquilla. Tota aquesta informació es pot consultar al'Instagram sota @quinta72_mollerussa.
Infolleida