Un vermut en ple cor del Pla d’Urgell

Jornada gastronòmica a la masia El Molinet diumenge

09/04/2025

La Masia El Molinet del Poal va ser l’escenari diumenge passat d’una jornada gastronòmica per celebrar que Catalunya ha estat distingida com a Regió Mundial de la Gastronomia. L’esdeveniment, que va atreure veïns i visitants del Pla d’Urgell i altres comarques properes, va oferir una cuidada selecció de tapes, aperitius i hamburgueses a la brasa, tot això maridat amb diferents tipus de vi i vermut.

La celebració va tenir lloc en un entorn singular: un edifici novecentista carregat d’història, situat en ple cor del Pla d’Urgell. L’antic molí, construït a començaments del segle XX a la partida de Sarcènit, conserva l’encant d’una casa pairal amb diverses construccions adossades, inclosa una antiga farinaire que va funcionar fins als anys 60.

A més de l’oferta gastronòmica, la música en directe va ambientar la jornada i va aportar el toc festiu a un esdeveniment que va combinar patrimoni, cultura i gastronomia. La pròxima cita serà el 27 de juny, amb una Nit d’Estiu que inclourà tapes, vins, cervesa i música, a més d’un tast de vins.

Infolleida
Segre