La biblioteca estrena programació infantil amb els tallers solidaris i L’hora del conte com a protagonistes

26/09/2017

Les activitats, que seran en dimecres, comencen el dia 4 i comptaran també amb una campanya de recollida de llibres i joguines al desembre

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila encetarà la nova programació infantil d’aquest darrer trimestre de l’any el proper 4 d’octubre amb una hora del conte, en aquest cas, un teatre d’objectes a càrrec d’Assumpta Mercader i sota el títol Cuscueta. Serà la primera hora del conte de les 5 que hi ha programades i que compartiran protagonisme amb 4 tallers solidaris a benefici del Centre de Distribució d’Aliments del Pla d’Urgell, una iniciativa que ha tingut una molt bona acollida entre els infants i que contribueix a la seva conscienciació social. Els responsables de la biblioteca també han programat enguany i durant el mes de desembre una campanya de recollida de contes i àlbums il·lustrats nous i joguines per estrenar amb l’objectiu de lliurar-les a la Creu Roja.

Pel que fa a les hores del conte, que comencen al igual que els tallers a les 6 de la tarda, a banda de la que inaugura temporada també hi ha programades Els calaixos del cel, a càrrec d’Ada Cusidó (18 d’octubre), En Bum i el llibre màgic de les fades, de la Cia. Homenots (8 de novembre), Amanida de contes amb Ramona Termens (22 de novembre) i Bertranes, un espectacle de titelles a càrrec de Titelles Naip i que servirà per celebrar el 21è aniversari de l’equipament. Quant als tallers, seran La càmera màgica (11 d’octubre), El tòtem (25 d’octubre), i Serpsss (15 de novembre), tots tres a càrrec de Solaç, i un darrer a càrrec del Museu de Vestits de Paper el 13 de desembre tot i celebrant la festivitat de Santa Llúcia, patrona de les modistes i sastres.

Un altre dels actes ja programats és el 20 de desembre amb la recollida de cartes als Reixos per part dels patges Gregori i Isidori, que es personaran a la biblioteca per rebre-les de mans dels infants.

 

Infolleida