‘Lo Vermutet’ de Mollerussa obre la temporada estiu 2017 aquest diumenge a la Casa Canal

25/07/2017

Lo Vermutet de Mollerussa engega la temporada estiu 2017 aquest pròxim diumenge 30 de juliol als jardins de la Casa Canal. A partir de les 12 del migdia, i amb la participació de 13 establiments, la iniciativa “tapa, canya & música” oferirà prop de 4.000 tapes al preu popular d’1,5 €, el mateix preuque tindrà la consumició de beure.

 

El lloc triat per a aquesta primera cita amb Lo Vermutetd’aquest estiu, els jardins de la Casa Canal, ja va acollir amb èxit la darrera edició del 2016, en el mes de setembre, amb una molt bona afluència d’assistents.

 

El grup local Fa1na i el DjMistery, així com Animació Disco Mòbil DanceKids, aquest últim pera als més petits, seran els encarregats d’amenitzar la trobada d’aquest diumenge.

 

La iniciativa manté el tradicional concurs de tapes, un reconeixement per a “la tapa més popular”, a aquella que compta amb més acceptació per part dels consumidors, sent la que abans s’acabi, així com per a “la tapa millor presentada” i a “la millor tapa”, aquestes dues valorades per un jurat.

 

Aquest és el tercer any des que Fira de Mollerussa organitza aquesta activitat, nascuda de la mà d’un grup d’establiments amb l’objectiu de recuperar l’hora del vermut del diumenge a preus populars.

 

Lo Vermutet del juliol comptarà amb els següentsestabliments participants: Bar del Canal, Bar restaurant XXL,Café Bunker, El Cafetó, El Nou 19, Krostó, La Baguettina, Lo Xiringuito de les Piscines, Pastisseria-Cafeteria Ma. Àngels, Patet, Peixateria Montilla, Sala Onei Xarcuteria-CarnisseriaPorté.

Infolleida