Torra inaugurarà Sant Josep que es manté tot i el coronavirus

09/03/2020

El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugurarà la 148a edició de la Fira de Sant Josep de Mollerussa.  Els organitzadors han assegurat que no preveuen, per ara, cancel·lar el certamen pel coronavirus.

 

Quan falten només deu dies perquè obri portes, la 148a Fira de Sant Josep es manté. Aquest ha estat el missatge que ha transmès l’alcalde de la capital i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, aquest dilluns en relació amb el coronavirus. Solsona ha explicat que s’informarà degudament als expositors de mesures i recomanacions de prevenció. L’ens també convocarà reunions amb els diferents comitès i responsables per “analitzar “una per una” les activitats i  avaluar les mesures que es necessitin en cada cas.

Solsona també ha anunciat que el president de la Generalitat, Quim Torra, serà l’encarregat de dur a terme la inauguració oficial del certamen que se celebrarà del 19 al 22 de març a Mollerussa.

Aquest dilluns també s’ha renovat el conveni de col·laboració fins al 2021 entre Fira de Mollerussa i la Federació d’Empresaris Metal·lúrgics de la Província de Lleida (FEMEL) que beneficiarà 34 expositors de la pròxima fira de Sant Josep.

Mariona Rebull i Martí