Delicadeses del Pla d'Urgell porta el gust autèntic de la comarca a Barcelona

La marca que uneix els productors del Pla d'Urgell ha participat en el Gastronòmic Fòrum Barcelona per donar visibilitat al talent i la qualitat agroalimentària de la comarca

Delicadeses del Pla d'Urgell, la marca que uneix i dona visibilitat als projectes agroalimentaris de qualitat del territori, ha participat del 3 al 5 de novembre al Gastronòmic Fòrum Barcelona, un dels esdeveniments més destacats del sector gastronòmic a Catalunya.

Sota el paraigua de Gust de Lleida i amb el suport de la Diputació de Lleida, els productors i productores del Pla d'Urgell han presentat a Barcelona productes elaborats amb passió, tradició i innovació, que reflecteixen la proximitat, la sostenibilitat i el vincle amb el territori.

La mostra ha servit per posar en valor la diversitat i la qualitat del sector agroalimentari de la comarca i per donar veu a petits productors que treballen per preservar l'essència del territori i oferir productes amb identitat pròpia.

Entre les empreses participants hi havia Mos de Tros (Vallverd), Marnuthem (Bell-lloc d'Urgell), Cal Valls (Vilanova de Bellpuig), Formatges Camps (El Palau d'Anglesola), Capell (Bellvís), Nous Panadés (El Poal), A Gust (El Palau d'Anglesola), Parc de les Olors (Linyola), Vinagres Badia (Mollerussa), Pomona Fruits (Ivars d'Urgell), Avant Va Coop (El Poal), Oli Arbequí (Vila-sana), Arisfresc (Torregrossa), Castellmel (Bell-lloc d'Urgell) i Forn Macià (Sidamon).
InfoLleida