Taller culinari amb Sergi de Meià i Sergi Urgell a Torregrossa

Ponència per impulsar el comerç local

Torregrossa va acollir dilluns una demostració culinària centrada en el bacallà amb els xefs Sergi de Meià i Sergi Urgell. L’activitat va comptar amb una exquisida selecció de vins de la cooperativa Adernat de Nulles.

La jornada, que anava dirigida a quaranta restauradors de la demarcació de Lleida, va ser un èxit, amb una gran satisfacció per part dels assistents. Dilluns vinent, la Fundació Alícia farà una demostració gastronòmica en tècniques innovadores.


Ponència per impulsar el comerç local

El president de la Cambra de Comerç, Jaume Saltó, oferirà demà, a la sala recreativa de Torregrossa, una ponència sobre com impulsar el comerç local de Torregrossa més enllà del municipi.

La farà en el marc d’una jornada de networking organitzada per l’associació de comerciants i empresaris de la localitat Torregrossa és Mou. La jornada s’iniciarà a les 20.15 hores i, després de la ponència de Saltó, tindrà lloc un aperitiu. És necessari reservar plaça a través de les xarxes socials @torregrossaesmou.
Infolleida
Segre